5.9.21

 В серпні вся Україна святкувала 30 років Незалежності нашої держави,Тузлівська бібліотека не залишилася осторонь цієї події. Були організовані книжкові виставки: для дітей " Україна є,Україна буде."та для широкого кола читачів " Україна:вчора,сьогодні,завжди". 

Вихованці дитячого садка "Вишенька."завітавши до бібліотеки дізналися що державний прапор є символом суверенітету України. Прапор виник дуже давно, ще за язичницьких часів.В українців прапор дуже шанували: обов’язково захищали під час бою, наче живу людину; честь нести прапор доручалася тільки найдостойнішим воякам тощо. Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під ним українці йшли до проголошення самостійної України, до перемоги. Це прапор миролюбства.А також діти ознайомилися з іншими державними та народними символами України.







Немає коментарів:

Дописати коментар

  Міжнародний день Землі: менше пластику в житті та побуті! Природа страждає і Земля закликає нас до дій щодо її збереження. Внаслідок забру...