19.10.23

 Разом з директором Тузлівського ЗДО «Вишенька», проведено заняття «Мудрість батьківської любові».

Суттєву увагу педагог-гуманіст приділяє розкриттю значення відповідального батьківства у вихованні підростаючого покоління.
Відповідальне батьківство, насамперед, базується на взаємній любові батька і матері, яка є опорою для дитини у вирі життєвих випробувань.
Відповідальні батьки мають турбуватися про батьківський авторитет, насамперед прикладом власних гідних вчинків, що є джерелом дитячої гордості і радості.
. Відповідальні батьки виявляють мудрість батьківської і материнської любові, гармонії доброти і суворості, ласки і вимогливості. В. Сухомлинський наголошує, що там, де немає мудрості батьківської педагогіки, любов матері й батька калічить дітей, передусім це стосується таких різновидів батьківської любові, як любов замилування, любов деспотична, любов відкупу
Батьки мають бути надзвичайно уважними до внутрішнього світу дитини, здатними до невтручання в суто дитяче життя, пов’язане з іграми, дружбою, товаришуванням.
Бібліотекар ознайомила батьків з уривками з книги В.Сухомлинського «Батьківська педагогіка».






Немає коментарів:

Дописати коментар

  Міжнародний день Землі: менше пластику в житті та побуті! Природа страждає і Земля закликає нас до дій щодо її збереження. Внаслідок забру...