27.9.24

     29 вересня 2024 року виповнюється 83ті роковини однієї з найтрагічніших сторінок в історії ХХ століття – початку масових розстрілів мирного населення, вчинених гітлерівцями в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва у 1941-1943 роках.

      Трагедія Бабиного Яру є спільною для всіх, хто живе в Україні. Вона немає терміну давності. Ми повинні з гідністю вшанувати пам’ять загиблих, і не дати забути молодому поколінню, скільки крові було пролито на цій землі. Адже, тільки пам’ятаючи історію, можна зрозуміти ціну справжнім цінностям – життю і свободі людини.

      Історія Бабиного Яру – страшна і повчальна. Десятки тисяч жертв – це реальна ціна за людську безвідповідальність і бажання панувати над світом.


     Нажаль російські окупанти в 2022 році обстріляли урочище Бабин Яр. Ці нелюди вбивають жертв Голокосту в другий раз!

      Сьогодні про страшні події свідчать згадки тих, хто зміг вижити. Їхніми розповідями всіяні сторінки книжок. До роковин розстрілів у Бабиному Яру, уТузлівській   бібліотеці ,для учнів Тузлівського ліцею  проведено інформаційну годину "Гірка пам’ять  Бабиного Яру".








Немає коментарів:

Дописати коментар

      29 вересня 2024 року виповнюється 83ті роковини однієї з найтрагічніших сторінок в історії ХХ століття – початку масових розстрілів ми...